Usporedna galerija: Novi Peugeot 208 pored Renault Clia V

Novi Peugeot 208 počeo je voziti cestama, a mi vam donosimo prvu "paralelnu galeriju" pored novog Renaulta Clia koji je ljestvicu gradske klase podigao na novu razinu

Novi Renault Clio je već tu. Test modela TCe možete pročitati ovdje, a u aktualnom magazinu Auto motor i sporta koji je na kioscima očekuje vas veliki usporedni test protiv Ford Fieste i Hyundaija i20. Međutim, pravi rival je tek u dolasku.

Najveći izazov Cliju možda vjerojatno neće biti VW Polo, već Peugeot 208, kada se pojavi sljedeće godine

Novog Peugeota 208, na istoj platformi kao Opel Corsa, dobro smo proučili na ovogodišnjem salonu automobila u Ženevi. Još ćemo morati pričekati da se pojavi našem tržištu, ali ovo će biti usporedni testovi koji će riješiti francuska posla. Dotad, osnovne detalje o novom modelu Peugeota 208 možete pročitati ovdje. Dotad, uživajte u galeriji i pronađite svog subjektivnog favorita.

Prije vožnje običnog modela imali smo priliku isprobati, ekskluzivno i premijerno, kakav je potpuno novi električni Peugeot 208, a dojmove o njemu pročitajte na ovom linku. Inače, ove su fotografije napravile kolege iz slovenskog Avto magazina s kojima često radimo usporedne testove.

Potražite na svim kioscima usporedni Renault Clio vs Ford Fiesta vs. Hyundai i20