Autokatalog 2019. u prodaji!

Na svim kioscima dostupno je tradicionalno godišnje izdanje Auto motor i sportovog kataloga automobila, na čak 244 stranice koje otkriva preko 2300 modela iz čitavog svijeta i donosi sve tehničke podatke na jednom mjestu

Tradicionalno specijalno izdanje svojevrsna je ‘biblija’ za sve automobilističke entuzijaste. U 62. izdanju možete pronaći više od 2300 automobila, počevši od egzotičnih modela i superautomobila, preko kompletnog pregleda serijskih automobila, abecednim redoslijedom po markama, od Alfe do Volva.

Osim fotografija i tekstualnog opisa ključnih značajki te motorizacije svakog pojedinog modela, na posljednjih 40 stranica čeka vas ‘Autosvijet u brojkama’. Ovaj dio kataloga donosi detaljne tehničke podatke svih važnijih serijskih automobila u poglavlju dimenzija, mase, performansi, potrošnje i CO2-emisija.
Raskošno izdanje na čak 244 stranice, s kvalitetnim fotografijama i vrijednim tehničkim podacima, jedinstven je proizvod na hrvatskom tržištu, po cijeni od 49 kn. Požurite na kioske!

Tehničkih podaci svih modela na jednom mjestu ubrzavaju potragu za najboljim modelom i usporedbu s drugima, bez beskonačnog otvaranja web stranica na kojima su neprovjereni podaci