Osijek Street Race Show 2019.

Od 25. do 26. svibnja ponovno će gorjeti čepinski aerodrom jer počinje 21. Osijek Street Race Show 2019. Očekuje se maksimalan broj prijavljenih automobila i tulum za pamćenje. A tko zna, možda padne i koji rekord

Natjecanje Osijek Street Race Show je najposjećenija automobilska utrka u Hrvatskoj kojoj može parirati još jedino Santa Domenica također izrasla na krilima entuzijazma pojedinaca. U slučaju osječkog Street Racea ta osoba je svima dobro znani Rudolf Kalkan i tim njegovih ljudi koji su svaki oktanski vikend na čepinskom aerodromu učinili nezaboravnim iskustvom.

Poznat je i program vikenda 25.-26. svibnja

Pred nama je čak 21. po redu Osijek Street Race Show tradicionalno osmišljen kao dvodnevna manifestacija. Očekuju vas dva dana ludih automobila i motocikala, brzih vožnji i neizvjesnih dvoboja, amatersko utrkivanje i službena natjecanja u disciplini A10 PRO. Moći ćete vidjeti i natjecanja u street styleu te dB dragu.

Prijave i tehnički pregledi otvorit će se već u petak popodne, za sve one koji žele izbjeći gužvu u subotu ujutro, koji žele ući na prostor piste i ostaviti automobil u svom boxu. Prijave će se odvijati na samom ulasku na prostor zračne luke, gdje je uobičajena naplata i kontrola ulaska.

Tko želi moći će prespavati na stazi

Novost je i da će tijekom noći boravak na pisti biti dopušten, ali samo za vozače koji su prošli tehnički pregled i članove njihovog teama, uz puno veću pažnju koja će se odnositi na kućni red. Aktualna će biti zabrana otvorenog plamena na travi i asfaltu, ulazna vrata na prostor zračne luke bit će zatvorena od 21 do 07h, iza 22h na snazi je stroga zabrana kretanja motornih vozila na prostoru eventa, kao i zabrana stvaranja bilo kakve buke, turiranja, glasne glazba itd.

Broj prijava ograničen je na 170 zbog prostornog ograničenja parka vozača, a sve informacije možete pronaći na službenoj Facebook stranici natjecanja Osijek Street Race