Bosch pomaže Extreme E utrkama

Nedavno smo pisali kako je za sljedeću godinu potvrđeno da će se u utrkama električnih SUV-a (Extreme E) natjecati i dva tima prekaljenih vozača F1 – Hamiltona i Rosberga. Sada je potvrđeno kako će svi timovi za servis i popravke službenog 544 KS snažnog vozila Odyssey 21 koristiti Boscheve alate i tehnologiju

Njemačka marka jedan je od vodećih svjetskih dobavljača električnih alata, dodataka za električne alate i mjernih alata, a Extreme E će koristiti niz Boschevih profesionalnih električnih alata za servis svog električnog SUV-a ODYSSEY 21 koji će voziti u nekim od najudaljenijih kutova planete kako bi osvjestili nužnost snažnijih reakcija na klimatološke promjene.

Alejandro Agag, osnivač i izvršni direktor tvrtke Extreme E, rekao je: „Oduševljen sam dolaskom Boscha u obitelj Extreme E. To je tvrtka koja nudi najbolje u pogledu električnih alata, koji su nam neophodni za isporuku najboljih performansi, ali je također nevjerojatno napredna i inovativna u širem prostoru tehnologije i inovacija.”

Henk Becker, predsjednik tvrtke Robert Bosch Power Tools GmbH, dodao je: „Naši profesionalni električni alati stvoreni su za upotrebu u najtežim uvjetima, bilo na gradilištima ili u drugim okruženjima gdje ima prašine ili vladaju velike vrućine i hladnoće – vrlo slično onim uvjetima s kojima se suočavaju timovi u Extreme E natjecanju. Pružamo alate koji ovo natjecanje čine učinkovitijim i na koje se timovi mogu osloniti. Za to se zalažemo.”