Vrhunska ponuda u servisima Citroën

Citroën je pokrenuo tri servisne akcije za članove programa vjernosti "Citroën Zauvijek" tijekom kojih se do kraja listopada mogu iskoristiti posebne ponude uz profesionalnost mreže Citroën servisa

Kada je riječ o održavanju automobila, najčešće nije dobro čekati jer svaki kvar za sobom povlači drugi. I zato, u akcijskom razdoblju do kraja listopada poželjno je iskoristiti popust od 30 % na set razvoda i metlice brisača te 25 % popusta na gumene tepihe.

Popust od 30 % na super set, set razvoda, remene razvoda i distribucije, natezače i valjčiće

Zupčasti remen treba promijeniti u skladu s preporukama proizvođača i ovisno o starosti i kilometraži vozila jer njegovo puknuće može izazvati oštećenja i pravu kalvariju. Ostajanje na cesti i skupe posljedice

Iznimno je važno imati dobru vidljivost i biti vidljiv u svim vremenskim prilikama. Stoga, Citroën preporučuje zamjenu prednjih i stražnjih metlica brisača jednom godišnje zamijenite. Također potrebno je redovito provjeravati ispravnost svjetala za maglu, pozicijskih svjetala, kratkih svjetala i dugih svjetala, kao i pokazivača smjera.

Gumeni tepisi omogućuju intenzivnu uporabu u ekstremnim klimatskim uvjetima. Visina rubova i njihova krutost pomažu u zaštiti podova vozila te se lako održavaju. Kadica za prtljažnik čuva prtljažnik od habanja i prljavštine, vodootporna je, protuklizna i dugovječna te jednostavna je za rukovanje i održavanje.