Uzbudljivo putovanje s Porscheima naručeno iz Hong Konga vrhunac je imalo baš u Rovinju

Ni manje ni više već Porsche Center iz Hong Konga, iz Kine, u suradnji s lijepom Tanjom Stadnic, organizirao je event u našem Rovinju pod nazivom Fine Cars – Fine Art – Fine Food in Rovinj Croatia

O Tanji Stadnic smo vam već pisali. Lijepa Moldavka specijalizirala se za slikanje Porscheovih modela i na najljepši mogući način spojila likovnu te automobilsku umjetnost. Sve detalje i galeriju fotografija Tanje možete pogledati ovdje.

Sigurno postoji neko posebno zadovoljstvo u tome da vam Tanja naslika vašeg Porschea

Tanja redovito surađuje s Porscheom, pa njene radove i radionice možete susresti po brojnim korporativnim događanjima kao dodatnu vrijednost samom programu. Mogli ste ju vidjeti na proslavi 70 godišnjice Porsche u Atlanti, u Šangaju… Posvuda gdje ima i Porschea.

Upravo je tako na red došao i event organiziran u našem Rovinju koji je zapravo dio “Travel Experience 1” programa koji organizira Porsche Centre Hong Kong, a koji je dio rute Njemačka Austrija, Slovenija, Trst, Hrvatska.

Inače, Travel Experience je sastavni dio programa svakog premium proizvođača

Bio je to drugi ovogodišnji “Travel Experience” u organizaciji Porschea Hong Kong. Znakovito je da su gosti ovoga puta krenuli iz srca Porschea, iz muzeja u Stuttgartu, gdje su upoznali i najnoviju generaciju modela 911 (992) s kojom su i krenuli na putovanje koje je završilo u našem Rovinju.

Kako je to izgledalo? Nakon jutarnjeg odmora u Salzburgu, nakon posjeta Minhenu i Oktoberfestu, uslijedila je prekrasna privatna tura gradom, a potom je organizirana uzbudljiva vožnja austrijskim Alpama. Kraj dana je prošao u umirujućem raspoloženju na privatnom koncertu na kojem se izvodio naravno Mozart.

Slikalo se u Rovinju, s pogledom na grad i svi su bili oduševljeni

Nakon prolaska kroz Sloveniju i Trst vrhunac putovanja vozače je dočekao u Rovinju. Prekrasno jutro pred hotelom bilo je predviđeno za slikanje s Tanjom Stadnic. I, pokazalo se, da je većina vozača itekako talentirana kad je riječ o oblinama, dakako Porscheovih modela.

Druženje i slikanje, ali i sjajna večera bili su priređeni u jednom od najboljih hotela s pogledom na sam grad. Inače, Tanju je oduševila naša hrana i obala.