Toyota poziva na sudjelovanje u humanitarnoj akciji

Toyota Croatia d.o.o je u suradnji sa Hrvatskim Crvenim križem kreirala kampanju #ZajednoZaBoljeSutra kojom ćemo opskrbiti osnovnim namirnicama potrebite pojedince i obitelji

Trenutno smo suočeni sa okolnostima kakve dosada nismo poznavali, Korona virus utječe na živote svih nas. Među nama je i mnogo pojedinaca ugrožene egzistencije te im je potrebna pomoć kako bi prebrodili ovo teško razdoblje!

Toyota Croatia d.o.o je u suradnji sa Hrvatskim Crvenim križem kreirala kampanju #ZajednoZaBoljeSutra kojom ćemo opskrbiti osnovnim namirnicama pojedince i obitelji koji sada, bilo iz ekonomskih ili fizičkih razloga, nisu u mogućnosti za sebe pribaviti najnužnije.

Dostaviti ćemo im pakete sa prehrambenim proizvodima potrebnima za njihove obroke za period od mjesec dana.

Akciji želimo dodati toplinu, te ćemo svakom primatelju paketa upakirati i poruku podrške. Pozivamo sve da se uključe u kampanju prikupljanja poruka podrške upućenih neznancu, čovjeku u potrebi kojemu će riječi podrške ili uljepšati dan.

Molimo Vas da odvojite nekoliko minuta vremena i sastavite poruku osobi kojoj dostavljamo kutiju s namirnicama. Link za unos poruke podrške je objavljen na web stranici Toyota hr: https://www.toyota.hr/world-of-toyota/red-cross.

Na ovaj način ćemo mnogim našim sunarodnjacima na trenutak uljepšati dan ili izmamiti osmjeh, te im poručiti da nisu sami. Želimo im poručiti da smo društvo koje brine jedno o drugome. Ovdje smo Zajedno za bolje sutra!

Toyota Hrvatska na Instagramu

Toyota Hrvatska na Facebooku

Neizmjerno smo zahvalni našim partnerima na pomoći u realizaciji projekta; Hrvatskom Crvenom križu i njihovu izvršnom direktoru g.Robertu Marktu, Veleposlanici Japana Njenoj Ekselenciji Gđi. Misako Kaji, Hrvatskom Olimpijskom i Paraolimpijskom odboru, te posebno proslavljenim sportašima koji su se aktivirali i među prvima pripremili poruke; s nama su u kamoanji olimpijci Ana Đerek, Šime Fantela i Josip Glasnovići te paraolimpijci Kristijan Vincetić i Ivan Mikulić.

Za kraj, dopustite da vam prenesemo poruku g, Akia Toyode, predsjednika Toyota Motor Corop. koja nam je bila inspiracija za naše aktivnosti: “Ostanite zdravi. Ostanite pozitivni. Zapamtite … i ovo će proći. I nikad ne zaboravite na zajedništvo. Ne postoji ništa što zajedno ne možemo prevladati.”