Suzuki otvorio novi salon u Zagrebu

Renomirani Suzukijev partner Antares otvorio je svoj drugi servisno-prodajni centar u kojem će kupci na jednom mjestu moći pronaći sve Suzukijeve proizvode, od automobila i motocikala, pa sve do nautičkog programa

Prodaja, servis i hotel guma

U novom se salonu može pored kupnje i isprobavanja novih modela obaviti i servis svih Suzukijevih proizvoda. Uz to moguće je skladištenje guma, automobila i svega vezanog uz Suzuki proizvode. Ideja objedinjavanja svih usluga bila je izvediva prije svega zbog velike parcele na kojoj se smjestio novi Antares Suzukijev salon.

Ogromna parcela i velik prodajno-servisni centar

Parcela je površine 5000 m2 te nudi velik broj parkirnih mjesta, što će uvelike olakšati svu potrebnu komunikaciju. Također, i poslovni objekt broji čak 1200 m2, a još jedna velika prednost novog centra očituje se u činjenici da se isti nalazi u istoj ulici kao i stari centar, što će zasigurno biti velika prednost svim dosadašnjim, ali i novim kupcima.

Poznata cesta

Novi salon nalazi se na adresi Samoborska cesta 222a, a svi zainteresirani mogu posjetiti centar te isprobati cijelu hibridiziranu gamu novih Suzukijevih modela.