Suzuki Hibridi na rate – bez kamata i troškova obrade!

Dugogodišnji “HR best buy” automobil u svom hibridnom izdanju, Suzuki Vitara i Suzuki S-Cross, sad su dostupniji nego ikad. Kupnja je moguća u tri identična godišnja obroka bez kamata niti ikakvih pripadajućih troškova. Ukratko, redovna cijena iz cjenika se podijeli na 3 jednaka dijela koji postaju iznos rate koja se plaća jednom godišnje.

Istaknimo kako su oba modela u ponudi hibridi i kako oba raspolažu isključivo motorima od 4 cilindra, impozantnih 144 KS a pritom se njihova početna cijena kreće od više nego razumnih 129.976 kn. Konačna cijena, naravno, ovisi o opremi, ali Suzuki ne štedi na komforu. Čak i osnovni modeli izuzetno su opremljeni te imaju automatski sustav kočenja, LED svjetla, klimu, električni paket, središnje zaključavanje i još puno toga, a da pritom zadržavaju provjereni motor od četiri cilindra impozantne snage.

Ako želite više opreme, napomenimo kako će se Suzuki Vitara s najjačim paketom koji uključuje Alcantara sjedala, aktivni tempomat, nadzor prednjeg i stražnjeg mrtvog kuta, automatski sustav kočenja, LED svjetla i gotovo svu ostalu opremu koju uopće možete zamisliti moži kupiti za malo više od 50 tisuća kuna godišnje… i to uz 0% kamata i 0% troškova obrade.

Zelenija vožnja, više komfora, više sigurnosti – za nikad manje novca

Dva pouzdana, sigurna i daleko najpovoljnija hibrida na domaćem tržištu uz fenomenalne uvjete su pred vama: 4 cilindra, na 3 godišnje rate, za 2 modela (Vitara i S-CROSS), te 1 i jedini Suzuki, uz 0% kamata i 0 troškova obrade. Na vama je samo da odaberete!