Nikad lakše do Suzuki Vitare i S-Crossa s mild-hibridnim pogonom

Najbolje hrvatske kupnje od danas su postale još zanimljivije tako što su Suzuki Vitara i S-Cross po prihvatljivim cijenama sada dostupni kroz tri ravnopravne godišnje rate, bez učešća i kamata

Dugogodišnji hrvatski best-buy modeli Suzuki Vitara i S-Crossa, koji su se redovito dokazivali i kao najbolje kupnje u klasi, nikada nisu imali problem s pronalaskom puta do privatnih kupaca. Štoviše, Vitara se na tržištu, gdje na flotnu prodaju odlazi najveći dio kolača, redovito dokazivala i kao najprodavaniji model među privatnim kupcima.

Situacija je sada još privlačnija jer upravo je počela akcija na Suzuki Vitaru i S-Crossa koja omogućuje njihovu kupnju kroz tri identična godišnja obroka. Prilika je to za ostvarenje velike uštede jer kupac neće snositi nikakve troškove kamata (0 %), a bit će lišen i troškova prateće papirologije. Drugim riječima, do nove Suzuki Vitare i S-Crossa sada se može doći točno za iznos cijene iz službenih cjenika, i to podijeljen na tri ravnopravne godišnje rate bez kamata.

3 rate, 0 % kamata, bez troškova obrade

Suzuki Vitara i S-Cross zbog takvih financijskih uvjeta nikada nisu bili zanimljiviji, pogotovo zbog nikad poželjnijih pogonskih agregata. To je 1,4-litreni turbo motor s četiri cilindra i čak 144 KS koji uz pomoć mild-hibridne tehnologije nudi sjajne performanse uz dizelsku potrošnju. Cijena bogato opremljene početne izvedbe tako motorizirane Suzuki Vitare kreće od 129.976 kuna, dok je Suzuki S-Cross raspoloživ od 138.454 kune.

Akcija se odnosi na sve izvedbe u ponudi, pa uz vrlo bogatu osnovnu opremu kupac može odabrati i bogatije pakete opreme koji uključuju detalje poput sportskih alcantara-sjedala, aktivnog tempomata, nadzora mrtvog kuta, asistenta kočenja za prevenciju sudara, LED-svijetla… U svakom slučaju, ionako najbolja prilika za kupnju sada je postala još pristupačnija.