Osram Night Breaker LED 5W5

Osramova prva W5W-LED zamjenska žarulja odobrena za cestovnu upotrebu sada je dostupna na hrvatskom tržištu

S Night Breaker® W5W-LED odobrenom za cestovnu upotrebu sada možete nadograditi funkciju svojih parkirnih ili pozicijskih svjetala vašeg vozila na najsuvremeniju LED tehnologiju. Ove LED zamjenske žarulje prikladne su kao zamjena za konvencionalne W5W žarulje i baze. Nude moderno i intenzivno bijelo svjetlo s temperaturom boje do 6000 Kelvina i svjetlosnom snagom do 70 lm.

U usporedbi sa standardnim žaruljama, kao što su halogene žarulje, ove LED žarulje za naknadnu ugradnju troše do 80% manje energije. Sa plug & play rješenjem i univerzalnim polaritetom mogu se instalirati brzo i jednostavno i bez obzira na polaritet. U kombinaciji s Night Breaker® H7-LED ili H4-LED sada možete dobiti potpunu LED nadogradnju za svoje vozilo sa savršeno skrojenim i dizajniranim LED svjetiljkama – za vanjsku i unutarnju primjenu.

 

Night Breaker® W5W LED može se univerzalno koristiti u unutrašnjosti vašeg vozila kao zamjenski izvor svjetla. Sada možete zamijeniti svoja svjetla u vozilu revolucionarnim Osramovim Night Breaker LED žaruljama za naknadnu ugradnju i iskusiti svjetlinu koja postavlja trendove uz odobrenje za cestovnu upotrebu1. Dodatno, Osram nudi određeno jamstvo za sve Night Breaker LED zamjenske žarulje.

Za više informacija kliknite na LINK.