BMW Exclusive M paket uz super uštede i bogatu opremu

Koji je najbolji način kombiniranja strasti prema najmoćnijem slovu na svijetu s dodatnom dozom sportskog duha i stila? Originalna M oprema ili jedan od M paketa. Odabirom M paketa dosegnuti ćete sasvim novu razinu dinamičnosti.

Ponuda koja se odnosi na modele serije 1 i serije 2 pod nazivom EXCLUSIVE M PAKET donosi sportski osjećaj u vožnji, ali i prepoznatljiv BMW sportski stil. Bogata oprema sa super uštedama i cijenom BMW-a 118i za 33.900 EUR, BMW-a 218i Gran Coupé za 36.900 EUR i BMW-a 218i Active Tourer za 38.900 EUR s uključenim automatskim mjenjačem, M Sport Paketom, LED svjetlima, alarmom s daljinskim upravljanjem, dodatnim zatamnjenjem stražnjih bočnih stakala i stražnjeg stakla, Parking Assistantom, digitalnim rješenjima TeleServices, ConnectedDrive Services, Connected Package Professional i BMW Live Cockpit Professional.

Ponuda uključuje i Servisni paket BMW Service Inclusive koji traje 5 godina ili 100.000 km (ovisi što prije nastupi), a sadrži sljedeće: zamjena ulja s filtrom za ulje kao i nadolijevanje ulja, servis / zamjena filtra zraka, filtra goriva i mikrofiltra, servis / zamjena svjećica, servis tekućine za kočnice te servisna provjera vozila sukladno propisanom redovitom održavanju. EXCLUSIVE M PAKET donosi autentičan osjećaj sportske vožnje tipičan za M odjel koji tehnološka rješenja iz automobilističkog sporta prenosi i prilagođava za svakodnevnu vožnju.

Povodom obilježavanja 30 godina uspješnog poslovanja, tvrtka Tomić & Co., generalni zastupnik BMW vozila u Hrvatskoj, pokazuje iznimnu brigu te zahvalnost svim svojim kupcima i za svako ugovoreno BMW vozilo u 2023. poklanja *BMW REPAIR INCLUSIVE (BRI) paket – produženo jamstvo u trajanju od 4 godine ili 200.000 km (ovisno što prije nastupi).

*Kupac ostvaruje pravo na GRATIS BRI PAKET isključivo ukoliko je potpisan Ugovor o prodaji vozila u 2023. i ukoliko vozilo ima BSI paket / 7NH. Ne vrijedi za rent-a-car vozila, korporativne i kupce diplomatskih vozila.