Osram POWERinvert PRO Pure Sine Wave

Osram POWERinvert za aplikacije od 12V i 24V nudi široki raspon profesionalnih pretvarača za teške uvjete rada za daljinsko korištenje

Osram POWERinvert PRO pretvarači uzimaju 12 V ili 24 V DC električnu energiju vozila i pretvaraju je u 230 V AC mrežno napajanje za pokretanje i rad električne opreme iz servisnih vozila. Čisti sinusni pretvarači proizvode sinusni val s istim frekvencija kao mrežno napajanje, bez izobličenja, za napajanje osjetljive elektronike.

Osram POWERinvert PRO Pure Sine Wave pretvarači su vrlo učinkoviti, rade s 90% učinkovitosti pri 75% opterećenja i s minimalnim površinom radi smanjenja prostora za ugradnju. Potpuno zaštićen od preopterećenja, pretjerane temperature i niskog/visokog napona. Dostupan je i dodatni LCD zaslon OINVLCDM za pružanje informacija o potrošnji energije – bitno za učinkovito upravljanje energijom pri radu na daljinu.

Svi Osram POWERinvert PRO pretvarači imaju robusno ekstrudirano metalno kućište, ulazne kabele za teške uvjete i stezaljke za izravno spajanje na akumulatore vozila. Osram POWERinvert PRO pretvarači testirani su i certificirani prema relevantnim EMC i LVD direktivama. Osram daje 2 godine jamstva na ove proizvode.