Hyundai Tucson ima svoju pjesmu

Najprodavaniji Hyundai SUV u Europi opjevali su kraljevi hrvatskog rapa, Bizzo i Baby Dooks

Svojim super dizajnom, privlačnim i učinkovitim performansama te visokom razinom sigurnosti i opreme za povezivanje, Hyundai Tucson nastavlja privlačiti nove kupce iz dana u dan. Toliko je dobar da su ga opjevali kraljevi hrvatskog rapa, Bizzo i Baby Dooks, koji se više od svega vole đirati u Hyundai Tucsonu.

Hyundai Tucson je na tron svoje klase zasjeo top dizajnom, najmodernijom tehnologijom te naprednim sustavima za potporu vozača. Ukratko, ima sve što ti je potrebno za bezbrižnu vožnju. Status najpoželjnijeg SUV-a u Europi potvrđuju prodajne brojke kao i zadovoljni vozači koji mogu birati između tri bogata paketa opreme.

Brutalan audio doživljaj iz zvučnog sustava KRELL olakšat će čekanje na naplatnim kućicama. Dakle, što čekaš, godišnji je blizu, pripremi se

Hyundai Tucson s novom maskom izgleda brutalno, tako da ćeš ovo ljeto biti magnet za poglede. Više će ti love ostati u novčaniku jer prosječno troši oko 6 litara, što je skroz cool. Srce ti može biti na mjestu, ne zagađuješ svijet oko sebe jer je taj isti motor prilagođen najnovijoj eko normi – Euro6b, što je dokaz da Hyundai osim o kvaliteti vozila brine i o okolišu, pa ti. Pazi sad, 8-inčni navigacijski zaslon ti omogućava da vidiš sve pred sobom bez da ti se kralježnica ukoči, a još možeš i mahnut kroz prozor mami ili frendu. Ili tek toliko da pokažeš ljubaznost dok u velikodušnom prtljažniku bez problema furaš nove bubnjeve, hrpu luftića za plažu ili kolica svojih nasljednika. Brutalan audio doživljaj iz zvučnog sustava KRELL olakšat će čekanje na naplatnim kućicama. Dakle, što čekaš, godišnji je blizu, pripremi se.

Hyundač možeš pronaći s tri bogata paketa opreme: Fresh, Fresh & Cool te Fresh & Tech, dostupnima u Hyundai salonima od 159.990 kuna. Uz impresivne značajke i moderan dizajn, s ovim SUV-om ne samo da si glavni frajer ili frajerica ovo ljeto, nego si supercool sve dok ga voziš. Kupovinom Hyundai Tucson Fresh Edition ne možeš fulat’, a više informacija saznaj ovdje: https://hyundai.hr/promo/Tucson_Fresh/