Europski auto godine Volvo XC40 za europske i svjetske prvake braću Sinković

Kada bi zbrojili sve nagrade koje je Volvo osvojio u proteklih par godina od njega su trofejnija jedino braća Sinković, Martin i Valent, pa nije čudno što Europski auto godine ide u ruke europskim i svjetskim prvacima

Sportski način života, upornost, predanost, vjera u budućnost i ljude karakteristike su koje dijele braća Sinković i Volvo Cars. Neumornim trudom i radom postigli su ono što se nekada smatralo nemogućim, a svakim danom, svakim zamahom više, korak su bliže ostvarenju novih ciljeva i novih rekorda.

„Sve što u Volvu radimo, radimo kako bismo ljudski život učiniti lakšim i jednostavnijim. U tom procesu iznimni pojedinci za nas predstavljaju neiscrpnu inspiraciju. Braću Sinković smo u njihovoj predanosti, jednostavnosti i iznimnoj uspješnosti svakako prepoznali kao takve. Zadovoljstvo mi je što smo imali mogućnost iskazati potporu našim olimpijcima te im na ovaj način izraziti zahvalnost za sve što su postigli” – rekao je Ivan Arapović, voditelj Volvo centra Zagreb.

Braća Sinković jedni su od najuspješnijih sportaša Hn/atske, a uspjesi koje su postigli, mnogi su smatrali neostvarivim. Postignuća koja se smatraju nemogućim obilježili su i povijest Volva. Jedna od važnijih inovacija koja je 1959. unaprijedila automobilski svijet, a učinila život sigurnijim više nego ikada ranije sigurnosni je pojas u tri točke. Prolaskom vremena, sigurnosne inovacije postigle su puno višu razinu, onu koja je za mnoge bila nemoguća. Danas kompaktni SUV, XC40, osvaja gradske ulice, a tehnologije kojima obiluje i napredan dizajn omogućile su mu titulu prvog kompaktnog SUV-a koji je osvojio naslov Europskog automobila godine.

 

 

 

 

 

Valent (lijevo) i Martin (gore) Sinkovič

 

„Zbog prirode našeg posla puno putujemo te u automobilu provodimo dosta vremena. Zato nam je bitno da automobil u kojem putujemo bude siguran i udoban. Volvo XC40 nadmašio je naša očekivanja te zaista možemo reći da uživamo u vožnji”, izjavila su braća Sinković.

U Volvo centru Zagreb potrudili smo se ostvariti suradnju iznimnih postignuća. Dvojac sada čine braća Sinković s jedne i Volvo Cars s druge strane te zajedničkim trudom, radom i zalaganjem snažno veslaju naprijed. Suradnju i sinergiju ovog dvojca možete pratiti na njihovim društvenim mrežama, a u svoje aktivnosti uključuju i sve Volvo zaljubljenike jer ono čemu teže su postignuća koja će osnažiti svaki ljudski život.