Virtualna 3D premijera Ford Kuge

Koristeći najnovije 360°3D napredne tehnologije, Ford Hrvatska radi inovativan iskorak u predstavljanju nove Ford Kuge na hrvatskom tržištu

  • virtualnom 3D premijerom potpuno nove Ford Kuge, Ford Hrvatska na kreativan i inovativan način pristupa prezentaciji važnog Fordovog noviteta
  • u suradnji s hrvatskim TV voditeljem, Joškom Lokasom, snimljena su četiri promo videa koja su integrirana u virtualni doživljaj Ford Store-a u Hrvatskoj i potpuno nove Ford Kuge
  • za virtualni doživljaj potpuno nove Ford Kuge, posjetite link: Virtualna3DPremijera

Za svrhe virtualnog predstavljanja novog Ford modela na hrvatsko tržište, korištene su najnovije napredne tehnologije pomoću kojih se snimila 3D interaktivna virtualna prezentacija nove Ford Kuge.

Rezultat snimki je 3D doživljaj Ford Store-a u Hrvatskoj te mogućnost razgledavanja i ulaska u potpuno novu Ford Kugu kroz virtualnu 3D šetnju.

Na ovaj način Ford Hrvatska omogućuje svojim posjetiteljima da istražuju novu Ford Kugu kao da se i sami nalaze u Ford salonu.

Dodana vrijednost virtualnom 360°3D obilasku nove Ford Kuge su i ‘oznake’ koje nose prepoznatljivi vizualni identitet Ford logotipa.

‘Oznake’ sadrže tekstualne, audio, foto i video informacije koje ističu posebnosti predstavljene nove Ford Kuge. Među spomenutim ‘oznakama’ su i četiri kratka promo videa koja su snimljena u suradnji s poznatim hrvatskim TV voditeljem, Joškom Lokasom.

Sama virtualna šetnja ima raznolikih opcija poput:

  • direktnog dijeljenja „Vašeg pogleda“ na društvene mreže preko gumba „Podijelite“
    (samo je potrebno uključiti „Lokacija“ unutar šetnje kako biste podijelili korak iz kojeg Vi promatrate vozilo)
  • snimanja HD fotografija virtualne 3D šetnje
  • uključivanja pozadinske glazbe
  • mjerenja detalja
  • otvaranja menu-ja s prečicama na određene korake u virtualnom obilasku itd.

Za potpuni doživljaj nove Ford Kuge posjetitelji se mogu prijaviti za test vožnju kod najbližeg ovlaštenog Ford prodajnog partnera.