Predstavljeni novi BMW X2 i Mini Countryman

U BMW Tomić City Storeu u Zagrebu održana ekskluzivna premijera dva posebna modela BMW Grupe: BMW X2 i Mini Countryman

Na ekskluzivnom događaju, predstavnici Tomić & Co. uveli su uzvanike u svijet noviteta BMW Grupe i pokazali dodatne opcije prilagodbe, inovativne značajke i tehnološke inovacije koje čine ove modele posebnima. BMW X2 vraća se na scenu u još osebujnijoj i naprednijoj drugoj generaciji s poboljšanim sportskim osobinama.

Novi X2 nanovo postavlja standarde u segmentu, a zajedno sa svojom električnom varijantom iX2, nudi širok raspon sustava za automatiziranu vožnju i parkiranje te inovativne digitalne usluge temeljene na novom BMW iDrive sustavu s funkcijom QuickSelect i BMW operativnim sustavom 9. Novi BMW X2 i BMW iX2 proizvodit će se u istom pogonu BMW-ove tvornice u Regensburgu.

Novi Mini Countryman sada viši i duži, u unutrašnjosti nudi više prostora, a sigurnost je povećana na viši nivo. Vanjština vozila ističe se sa svojim jasno definiranim linijama, širim tragom kotača i elegantnim detaljima poput LED prednjih svjetala. OLED zaslon visoke rezolucije u središtu kokpita pruža intuitivno korisničko iskustvo, dok Emotional Mini Experience Modes omogućuju personaliziranu atmosferu vožnje. Za više informacija o novim modelima posjetite Tomić & Co. prodajno-servisne centre u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli.