Znatne uštede za BMW serije 3

Na snazi je tvrtke Tomić & Co. za bogato opremljene modele BMW serije 3, gdje se mogu ostvariti uštede od najmanje šest tisuća eura

Uz razne infotainment dodatke i dugačak popis sigurnosne opreme koja dolazi kao standard, Tomić & Co. nudi ograničenu količinu različitih benzinskih i dizelskih modela s učinkovitim i snažnim motorima za impresivno sportsko iskustvo vožnje.

Većina modela BMW-a serije 3 iz ponude opremljena je M sportskim paketom koji dodatno ističe sportski karakter vozila. Tako su u opremi 18 inčni aluminijski M naplatci, varijabilno sportsko upravljanje, sportska sjedala za vozača i suvozača, M sportsko podvozje, M sportski kožni upravljač i M aerodinamični paket kao dodatna poslastica za ljubitelje sportske vožnje.

Dodatno zatamnjenje stražnjih bočnih stakala i stražnjeg stakla, grijanje sjedala za vozača i suvozača, adaptivna LED svjetla, servisni paket BMW Service Inclusive 5 g./100.000 km i još mnoštvo druge dodatne ekskluzivne opreme svakako doprinosi zajamčenom zadovoljstvu u vožnji.