BMW 118i Exclusive M uz veliku uštedu

Odvezite BMW 118i i BMW 118d s Exclusive M paketom opreme i to uz veliku uštedu i brojne pogodnosti

Exclusive M paket ponuda donosi dinamičan sportski osjećaj u vožnji, ali i prepoznatljiv BMW sportski stil. Osim odlične cijene BMW-a 118i za 33.900 eura i BMW-a 118d za 38.900 eura, u ponudu je uključena i bogata oprema te atraktivni uvjeti financiranja. Uz M značajke kao što su M naplatci od lakih legura, M sportsko podvozje, M sportski kožni upravljač i M aerodinamični paket, od opreme se izdvajaju automatski mjenjač, sportska sjedala za vozača i suvozača, grijanje sjedala za vozača i suvozača, LED svjetla, alarm s daljinskim upravljanjem, dodatno zatamnjenje stražnjih bočnih stakala i stražnjeg stakla, unutrašnje uređenje ‘Illuminated Boston’, digitalna rješenja TeleServices, ConnectedDrive Services, Connected Package Professional i BMW Live Cockpit Professional.

U ovu ponudu uključen je i servisni paket koji traje pet godina ili 100.000 km, zbog čega ne trebate brinuti o dodatnim troškovima za unaprijed definirane usluge. S ovim paketom imate pravo na sve usluge koje su uključene u odgovarajuću opciju bez obzira koliko često ih trebate tijekom dogovorenog razdoblja ili kilometraže.

Uz sve navedeno, ponuda uključuje i osiguranje na originalne BMW gume koje traje 36 mjeseci od datuma kupnje i nudi optimalnu zaštitu do 100 posto naknade troškova. Osiguranje guma pruža zaštitu od oštećenja koja su uzrokovana šiljastim predmetima, od štete nastale udarom u rubnik, od vandalizma ili krađe.