Sjajna ponuda iz Mazde

Zastupnici često znaju kupce mamiti akcijskim ponudama koje to, kada se zagrebe po površini, zapravo i nisu. Aktualna Mazdina ponuda glasi: Raskošno opremljena Mazda 3 u hatchback i sedan izvedbi, uz benzinski motor sa 122 KS s cijenom od 159.900 kuna. Provjerili smo je li to zaista tako

Mazda 3 Skyactiv G122 za 159.900 kuna? Ponuda može biti vrlo privlačna, no bitno je sagledati kako stvari zaista stoje. Mazda, za razliku od nekih drugih uvoznika, poglavito za model 3 u startu nudi raskošni paket opreme.

Sve što vam treba

Dakle uz dovoljno snažan i relativno ekonomičan motor za manje od 160 tisuća kuna dobivate klima uređaj, 16 inčne naplatke, 8,8 inčni zaslon multimedije, prednja i stražnja LED svjetla, stražnje parkirne senzore, navigacijski sustav, ‘head-up’ zaslon, električnu parkirnu kočnicu + ‘Auto Hold’ sustav, digitalnu instrumentalnu ploču, upravljač i ručicu mjenjača presvučene kožom, automatsko paljenje i gašenje dugih svjetala te senzor za kišu. Kada se konkurencija konfigurira sa sličnim paketom i motorizacijom, teško da će ući u cijenovni rang Mazde 3.

Mazda pazi na vas

No tu nije kraj, Mazda 3 će vam također ponuditi potpuni paket asistencija za vozača. Dakle autocestom ćete voziti uz pomoć adaptivnog tempomata, dok će vas u gradu čuvati sustav nadzora mrtvih kutova, pomoć pri kočenju u gradskoj vožnji, sustav prepoznavanja znakova, upozorenje na bočni promet straga te upozorenje na umor vozača. Tu je jasno, kako bi paket bio potpun, i sustav zadržavanja vozila u voznom traku.

Tri rate, 0 posto kamata

Kako bi ponuda na kraju dobila višnju na torti, tu je i financiranje uz 0 posto kamate. Period financiranja je godinu dana, učešće iznosi 33 posto od kupoprodajne cijene vozila, a otkupna vrijednost jedan posto od kupoprodajne cijene vozila. Stoga požurite jer je ponuda vozila limitirana.