Novi Opelov e-SUV zvat će se – Frontera

Njemačka tvrtka stremi k održivoj mobilnosti: novi SUV proširuje Opelovu ponudu električnih vozila s baterijom

Opel će u tekućoj godini vratiti model Frontera na tržište. Ali, to neće biti Frontera kakvu mnogi pamte. Nova Frontera, koja će biti predstavljena kasnije ove godine, bit će SUV pokretan baterijom od samog dolaska na tržište. Također, Frontera će biti prvi automobil ovog njemačkog proizvođača s novim Opelovim znakom „munje”.

Glavni izvršni direktor Opela Florian Huettl: „Naziv ‚Frontera’ savršeno odgovara našem novom uzbudljivom SUV-u. Krasit će ga samouvjeren karakter i bit će pozicioniran u samo središte tržišta.”

Nova Opel Frontera nudi iznimno puno prostora i svestranost u pogledu upotrebe pa će nesumnjivo privući ljude koji vode aktivne živote i kupce s velikim obiteljima. Novi će model također nastaviti Opelovu dugogodišnju tradiciju nuđenja pristupačne mobilnosti širokom krugu kupaca zahvaljujući atraktivnim cijenama.

Dolazak nove električne Frontere s baterijom i predstavljanje potpuno električne verzije nove generacije Grandlanda koje je također zakazano za ovu godinu označavaju važnu prekretnicu u pretvorbi proizvođača iz Rüsselsheima u potpuno električni brand. Opel će od tog trenutka nuditi najmanje jedan električan model s baterijom u svakoj obitelji svojih vozila.