Posebno izdanje: Juke nadahnut Batmanom

Nissan se udružio sa studijem Warner Bros. Pictures kako bi promovirao posebnu izvedbu Jukea

Za tu je prigodu pripremljena i posebna lokalna izvedba s paketom vanjske personalizacije Hiiro te posebna Juke kampanja koja najavljuje kino premijeru novog Batmana, najočekivanijeg filma ove godine.c Novo izdanje Jukea temelji se na paketu opreme N-Connecta ili Tekna a ističe se, ovisno o boji karoserije, kontrastnim crvenim ili srebrnim umetcima na donjem dijelu prednjeg i stražnjeg odbojnika. Ovi kontrastni ukrasni elementi pridonose dinamičnosti i izazovnosti posebnog izdanja, a ime paketa vanjske personalizacije Hiiro nadahnuto je japanskom riječju za heroja.

Predstavljanje privlačnih opcija za personalizaciju originalnog Jukea pomoglo nam je da shvatimo koliko kupci cijene njegov izgled i slobodu da ga prilagode svojem ukusu. Željeli smo stvoriti posebnu izvedbu koja djeluje karakterno i odvažno, što i priliči heroju gradskih ulica. Siguran sam da će se Juke s posebnim paketom Hiiro svidjeti hrvatskoj publici” dodao je David Kušanić, direktor prodaje i marketinga Nissan za regiju Adriatic.

Jukea s paketom vanjske personalizacije Hiiro pokreće snažan, učinkovit i odzivan trocilindarski benzinski motor. Jednolitreni motor opremljen je turbopunjačem te razvija 114 KS i 200 Nm okretnog momenta. Šesterostupanjski ručni mjenjač dio je serijske opreme, a posebno izdanje dostupno je i sa automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom i polugicama za promjenu brzina.

Suradnja Nissana i studija Warner Bros. Pictures promovirat će u kampanji u kojoj će fotografije Jukea biti upotpunjene motivima iz kultnog filma The Batman. Premijera filma u Zagrebu održava se 3. ožujka ove godine, a dan prije, 2. ožujka osvanuo je i Bat-sign, svjetlosni znak koji u filmu služi kao sredstvo za hitno prizivanje superheroja Batmana, a upalio ga je tko drugi nego sam Nissan Juke.