Nagrađivani Jaguar I-Pace sada još poželjniji

Od svog debija Jaguar I-Pace osvojio je više od 90 svjetskih nagrada vezano uz dizajn, kvalitetu i ekologiju

S niskim težištem, naprednim sustavima ovjesa i kompaktnim, učinkovitim električnim motorima na svakoj osovini, I-Pace nudi nenadmašnu ravnotežu performansi pogona na sve kotače, profinjenosti i agilnosti – zajedno s impresivnim dosegom u stvarnom svijetu i iznimnom udobnošću u svakodnevnoj uporabi. Tehnologija i značajke vozila stalno su se poboljšavale korištenjem besprijekornih nadogradnji softvera putem bežičnog prijenosa.

Sada je I-Pace doživio blago zatezanje bora, s prepoznatljivijim dizajnom, bogatijim specifikacijama, dodatkom R-Dynamic modela i – po prvi put – upečatljivim satenskim bojama u izboru od dvije metalik boje. Nick Collins, izvršni direktor, rekao je: ‘I-Pace je uvijek nudio sveobuhvatan paket performansi, agilnosti, tehnologije i svakodnevne upotrebljivosti koje kupci očekuju od Jaguara, zajedno s uglađenim, tihim iskustvom vožnje bez napora koje nudi elektrifikacija. Isporučili smo upravo to, a sada je to naš najnoviji model koji ima koristi od našeg pristupa nuđenju odabranijih, bogatijih specifikacija’.

Nagrađivani dizajn I-Pacea sada je evoluirao, sa suptilnim poboljšanjima. Promjena detalja je nova crna i srebrna oznaka Jaguara na rešetki. Završeci prednjeg odbojnika, donji dijelovi vrata i stražnji difuzor sada su u boji karoserije umjesto Gloss Black. Modeli uključujući 400 Sport imaju diskretan spojler na vratima prtljažnika koji reflektira potencijal performansi i dinamički karakter I-Pacea.