Motrio predstavlja novu ponudu guma

Motrio predstavlja „Fairway”, novu generaciju guma proizvedenih i konstruiranih u Europi u suradnji s visokospecijaliziranim proizvođačem

Nova ponuda uključuje 49 vrsta guma (ljetne, zimske i cjelogodišnje) prilagođenih vozilima različitih marki – od osobnih automobila do kombija. Gume nove generacije krenule su upravo u prodaju u europskoj i hrvatskoj mreži marki Renault i Motrio, a kupcima će biti dostupne u najprodavanijim dimenzijama od 13 do 20 inča.

Na tržištu na kojem se vozači sve više oslanjaju na cjelogodišnje gume, Motrio predstavlja sveobuhvatnu ponudu guma „Fairway”. Ljetne gume iz ove ponude predstavljene su u veljači, cjelogodišnje u travnju, a zimske u lipnju. Novi modeli dimenzija od 13 do 20 inča prikladni su za najrazličitija vozila te su dostojna zamjena za premium gume.

Gume Motrio Fairway neprestano se poboljšavaju kako bi pružile optimalnu sigurnost i veću dugotrajnost uslijed ujednačenog trošenja. Povrh toga osiguravaju sjajno prianjanje i precizno zakretanje, otpornost na vodeni klin, izvanredno prianjanje na suhim cestama i učinkovito kočenje na skliskim površinama. Zahvaljujući tim rezultatima, vrijednost prianjanja na mokroj podlozi ljetnih guma Motrio Fairway nosi ocjenu B, a vrijednost otpora kotrljanja ocjenu C (prema Uredbi EU-a o označivanju guma).