Dacia Jogger: Počela prodaja, kreće od 112.900 kn

Od 01. prosinca kupci u Hrvatskoj službeno mogu naručiti svoj primjerak Dacinog modela Jogger. Isporuke: Proljeće 2022.

Dacia Jogger prvenstveno je namijenjen obiteljima, a odgovara i na potrebe pustolova te zaljubljenika u prirodu, voljnih uložiti u suvremeno, dinamično i praktično vozilo kojim će jednostavno prevoziti svoju sportsku ili rekreativnu opremu. Jogger je dostupan u tri razine opreme: Essential, Comfort i Extreme te se može naručiti u više boja: Bijeloj nemetalik i metalik bojama Iron plava, Terracotta smeđa, Comet siva, Moonstone siva i Perla crna.

Jogger pogoni jednolitreni TCe benzinski turbo motor sa 110 KS uz šest stupanjski ručni mjenjač. Dostupna je i ECO-G benzinsko-plinska varijanta koja se može pohvaliti s dosegom većim od tisuću km. Dacia Jogger definitivno je najpovoljnije vozilo na hrvtaskom tržištu koje možete kupiti, a da nudi treći red sjedala.

Što se prtljažnika tiče, izvedba s pet sjedala ima kapacitet od 708 do 1819 l kada je preklopljen drugi red sjedala. Kod izvedbe sa sedam sjedala prtljažnik mjeri od 160 do 506 l, kada se preklopi treći red sjedala. U našoj galeriji možete pronaći cjenik modela Dacia Jogger.