Četiri godine produženog jamstva na BMW modele

Određeni modeli bavarske marke kupcima se nude s posebnim pogodnostima. Radi se o X obitelji, točnije modeli X2, X3, X4, X5 i X6 sada dolaze s gratis BRI paketom produženog jamstva u trajanju od četiri godine ili za prijeđenih 200 tisuća kilometara

Zahvaljujući BRI paketu svaki kupac zaštićen je od troškova izazvanih neočekivanim kvarovima dok je vrijednost vozila očuvana korištenjem originalnih rezervnih dijelova. Riječ je o potpunoj kontroli izdataka uz brzo i praktično otklanjanje problema te usluzi koja je iskoristiva u svim ovlaštenim BMW servisima u svijetu.

Svaki kupac odabranih X modela dobiva i BSI servisni paket u trajanju od pet godina ili za prijeđenih 100.000 kilometara. Uoči dolaska toplijeg vremena i sezone obavezne promjene guma uživanje u bezbrižnoj vožnji bez razmišljanja o troškovima u ovoj ponudi dodatno je obogaćeno i s 36 mjeseci osiguranja na BMW gume.

Što se tiče opcija financiranja kroz BMW Financial Services svakom kupcu otvaraju se razne mogućnosti – fleksibilne i jednostavne bez skrivenih troškova. Novost su i odnedavno dostupne posebne pogodnosti kod ugovaranja obveznog i kasko osiguranja kreirane u suradnji s osiguravajućim društvom Allianz Hrvatska.

Naime, prilikom kupnje novih BMW X modela X3, X4, X5, X6 i X7, te financiranja putem financijskog leasinga, moguće su dodatne uštede na premiju kasko osiguranja u rasponu od 2.000,00 pa sve do 4.000,00 kuna. Paket ‘Basic’ donosi mogućnost prijave jedne štete u jednoj osigurateljnoj godini bez utjecaja na bonus. Paket ‘Optimum’ sadrži mogućnost prijave dvije štete u jednoj osigurateljnoj godini bez utjecaja na bonus i bez sudjelovanja u štetama dok ‘Premium’ ima mogućnost prijave tri štete u jednoj osigurateljnoj godini.