Izvrsna cijena i uvjeti financiranja za BMW seriju 3 i model X1

Već neko vrijeme BMW Tomić hrvatskim kupcima nudi najpopularnije i najzanimljivije modele po iznimno korektnim cijenama. Ovaj puta u tijeku je promotivna akcija BMW-a serije 3 po cijeni od 282.000 kuna, uz gratis BMW Service Inclusive servisni paket te vrlo atraktivne uvjete financiranja

Ponuda se konkretno odnosi na BMW 318d, 320d i 320d xDrive u bogatom paketu opreme Advantage. Riječ je o izvrsnoj prilici za kupnju sedme generacije najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a u Hrvatskoj. Za ljubitelje trendovskih SUV-a tu je novi BMW X1. Model X1 sDrive18d Advantage dostupan je već od 267.000 kuna, također uz gratis BMW Service Inclusive servisni paket te atraktivne uvjete financiranja.

No, kao što smo napemenuli, korektna cijena za seriju 3 i X1 nije jedino što dobivate u Tomić & Co. Tu je spomenuti servisni paket ‘BMW Service Inclusive’ u trajanju od pet godina, odnosno za prijeđenih 100.000 kilometara, a svaki kupac dobiva i besplatno BMW osiguranje guma za razdoblje od 36 mjeseci.

Ovisno o modelu raspoložive su različite mogućnosti financiranja, poput opcije 50:50 uz 0 posto fiksne kamate u kunama ili eurima koji omogućava da se 50 posto novog vozila plati odmah, a preostalih 50 posto za godinu dana. Financiranje po modelu 1/3 uz fiksnu kamatu u kunama ili eurima podrazumijeva plaćanje trećine vrijednosti vozila prije isporuke, druge trećine nakon 12 mjeseci i ostatak za 24 mjeseca. Također, tu je i mogućnost mjesečnih otplata uz varijabilnu kamatnu stopu u eurima. Moguća je i odgoda početka otplate za razdoblje od tri mjeseca bez obračuna naknade, uz promjenjivu kamatnu stopu kao i kupnja vozila uz 0 posto učešća, u okviru modela financiranja naziva ‘BMW 4 YOU’.

Posjetite salone Tomić & Co. u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli, doživite premium osjećaj iz prve ruke i odvezite se u svom novom BMW-u.

Dodatne informacije o najpopularnijim modelima potražite na poveznicama:

https://www.bmw.hr/hr/topics/details/offer-overview/2020-09-09-serija3_advantage.html

https://www.bmw.hr/hr/topics/details/offer-overview/2020-07-09-x1_advantage.html