Popusti u BMW-u

Tvrtka Tomić&Co. pripremila je posebnu akcijsku ponudu uz velike uštede i atraktivne uvjete financiranja prilagođene potrebama kupaca na ograničenu količinu raznih BMW-ovih modela

Pored povoljnijih cijena, svaki kupac dobiva gratis BMW Service Inclusive servisni paket u trajanju od pet godina, odnosno za prijeđenih 100.000 kilometara, koji eliminira dodatne troškove održavanja te besplatno BMW osiguranje guma za razdoblje od 36 mjeseci.

Iz ponude BMW vozila posebno se izdvajaju atraktivni modeli bavarske obitelji X, koji su posebno atraktivni u ovim zimskim uvjetima. Među njima najviše se ističe najprodavaniji BMW X1, sada u bogato opremljenoj sDrive18d varijanti dostupan po akcijskoj cijeni od 267.000 kuna.

U ponudi s popustima nisu samo SUV modeli, tu je i uz M sportski paket dodatno opremljeni BMW serije 5, 520d xDrive, omogućen je uz uštedu od gotovo 85.374 kuna, dok se iz ostale ponude izdvajaju M Sport modeli serije 4 – BMW 420d xDrive i 420d, sada već od 72.362 kuna povoljniji.

Tu su i bogato opremljeni primjerci serije 3 koji su uvijek posebno zanimljivi obožavateljima BMW brenda, točnije Advantage modeli, dostupni su u varijantama BMW 318d, 320d i 320d xDrive. Svaki model nudi se uz atraktivne uvjete financiranja putem BMW Financial Services. Ovisno o modelu raspoložive su različite mogućnosti, poput financiranja 50:50 uz nula posto fiksne kamate u kunama ili eurima koji omogućava da se 50 posto novog vozila plati odmah, a preostalih 50 posto za godinu dana.