Atmosferci ponovo jašu! Fiću, Peglu i društvo zamijenili su – tenkovima!

Ono što je Juraj Šebalj na hrvatskom to su Komotar Minuta, Saša Kapetanovič i Jure Gregorčić na slovenskom jeziku. Prvi video koji su napravili zajedničkim snagama, utrka Fićeka, Stojadina, Peglice, Petarde i Bube zapalila je regionalni Internet, a sada slijedi nastavak sa pravim tenkovima! Dva Rusa protiv Amera!

Nakon vrlo uspješnog videa sa staze i utrke ubrzanja, došao je red na tri potpuno ispravna tenka koja su sučelili u „Parku vojne istorije u Pivku“.

Dečki su stisnuli gas trima čeličnim dinosaurusima teškim ukupno 96 tona, koja raspolažu s barem tri cijevi i čak 36 cilindara. Na liniju su stala dva ruska modela T-55 i T34 te jedan američki M36 Jackson.

Malo drukčiji pristup! E to se danas traži, a ako je neko dobar u tomu to su tri draga nam Slovenca, Ciril Komotar (Minuta), Saša Kapetanovič i Jure Gregorčić, koji su svoje novinarsko iskustvo postavili u malo drukčije okvire.

Svakako pogledajte video uradak utrke ubrzanja s popularnim modelima iz doba bivše nam države s kojim su zapalili Internet.