Za 30. rođendan Tomić & Co. poklanja produženo jamstvo

Povodom obilježavanja 30 godina uspješnog poslovanja, tvrtka Tomić & Co. generalni zastupnik BMW i Mini vozila u Hrvatskoj, pokazuje iznimnu brigu te zahvalnost svim svojim kupcima, a u novoj 2023. godini za svako kupljeno BMW ili Mini vozilo poklanja BMW Repair Inclusive (BRI) ili Mini Repair Inclusive (MRI) paket - produžena jamstva u trajanju od 4 godine ili 200.000 km (ovisno što prije nastupi)

BMW i Mini produženo jamstvo je ekskluzivno produljeno jamstvo proizvođača s najvećim pokrićem na tržištu. Jedinstveno po zaštiti od troškova nepredviđenih kvarova, čak i kad je riječ o potrošnim dijelovima, BMW Repair Inclusive i Mini Repair Inclusive i nakon isteka standardnog, dvogodišnjeg jamstva osigurava jednaku razinu pokrića kao da je riječ o novom vozilu. Vrijedi u svim ovlaštenim servisima diljem svijeta i osigurava rješavanje jamstvenih zahtjeva u najkraćem mogućem roku.

Stoga ne propustite priliku posjetiti Tomić & Co. salone u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odvezite svoj BMW ili Mini model, sada dostupan s posebnim pogodnostima.