Velik izbor i siguran izvor provjerenih rabljenih vozila

Neizvjesnost uzrokovana pandemijom koronavirusa promijenila je navike kupaca, koji su fokus s novih vozila preusmjerili na rabljene. U prodajno-servisnim centrima Auto Hrvatske pronaći ćete provjerena vozila svih klasa i starosti

Kupnja rabljenog vozila logičan je potez svih kupaca vođenih razumom koji imaju ograničena financijska sredstva. A takvih je danas sve više, jer pandemija koronavirusa promijenila je ustaljene načine poslovanja. Budući da je osobno vozilo potreba a ne luksuz, očekivano je da kupci pogled sve više usmjeravaju ka rabljenim vozilima.

Pritom će većina njih zaobilaziti aute ‘iz žice’, bez obzira što se ti ‘mikro-uvoznici’ zaklinju u ispravnost i pouzdanost svojih vozila. Kako biste bili potpuno sigurni u ono što kupujete, iza imena tvrtke treba stajati ‘renome’, odnosno dobar glas, ugled, pa i popularnost.

Trgovačko društvo Auto Hrvatska sinonim je za sve što se u Hrvatskoj vezuje uz cestovna vozila i njihovo održavanje, a tradicija od 1952. jamac je kompetentnosti, kvalitete i održivog poslovanja.

Kompletnu ponudu i informacije potražite na LINKU

Kupcu rabljenog vozila vjerojatno je najbitnije jamstvo, pa možemo reći da Auto Hrvatska zadovoljava taj prvi uvjet vrlo uspješno, jer kupcu osigurava čak 15 mjeseci, odnosno 25.000 km bezbrižne vožnje, što je definitivno iznad prosjeka, odnosno dvostruko dulje od prosjeka (rijetko koja ozbiljna tvrtka ponudit će vam jamstvo dulje od šest mjeseci).

Sva vozila iz ponude temeljito su pregledana u servisnim radionicama Auto Hrvatske, otklonjeni su eventualni nedostaci, a kilometraža je stvarna, što kod svih potencijalnih kupaca već u samom startu izaziva osjećaj povjerenja. Štoviše, kupci povrh klasičnog jamstva uživaju i u usluzi mobilnog jamstva koje uključuje i prijevoz vozila do najbliže servisne radionice, što znači da ste ‘cijepljeni’ i protiv iznenadnog kvara na vozilu, zlu ne trebalo.

U našem blic-pregledu ograničili smo se na nekolicinu popularnijih modela ispod ‘psihološke granice’ od 100.000 kn koju mnogu doživljavaju kao maksimum iznad kojeg ne mogu i ne žele ići. Kako bi kupcima omogućili najadekvatniji način plaćanja, sukladno svih specifičnim potrebama i mogućnostima, Auto Hrvatska nudi rabljena vozila putem kredita, leasinga ili kreditnih kartica.

Slobodno se javite u najbližu poslovnicu za informativni izračun, a ukoliko razmišljate o prodaji svog automobila, stručni procjenitelji Auto Hrvatske besplatno će pregledati vaše vozilo te izdati ponudu za otkup.

Tako možete ‘preskočiti’ jedan korak, izbjeći prodaju i natezanja putem oglasnika te pomladiti osobni ili obiteljski vozni park, barem do onog trenutka kada se gospodarska situacija popravi pa u obzir dođe i kupnja potpuno novog vozila – koje također možete pronaći u ponudi Auto Hrvatske.

U prodajno-servisnim centrima Auto Hrvatske u Zagrebu, Karlovcu, Rijeci (Čavle), Zadru i Splitu (Kaštel Sućurac) u ponudi su provjerena rabljena vozila svih klasa i starosti. Riječ je o vozilima koja su najčešće stara od jedne do pet godina s provjerenim i sigurnim kilometražama

U prodajno-servisnim centrima Auto Hrvatske u Zagrebu, Karlovcu, Rijeci (Čavle), Zadru i Splitu (Kaštel Sućurac) u ponudi su provjerena rabljena vozila svih klasa i starosti. Riječ je o vozilima koja su najčešće stara od jedne do pet godina s provjerenim i sigurnim kilometražama

Posjetite web adresu rabljena.autohrvatska.hr, postavite svoje kriterije vezane uz marku, model, cijenu i kilometražu – sigurno ćete pronaći nešto po svom ukusu. Savjet – redovno pratite rubriku ‘akcija’ jer ponuda je često neodoljiva


Usluga uvoza rabljenih

Osim što treba odvojiti dan-dva pa i više vremena za realizaciju cjelokupnog procesa uvoza, odnosno unosa vozila iz EU, potrebno je pripremiti i cjelokupnu dokumentaciju. Nemate li iskustva, lako biste se mogli naći u slijepoj ulici. Ako vam je cijeli postupak prekompliciran ili jednostavno nemate vremena, Auto Hrvatska nudi mogućnost da sve to odradi za vas.

Jedna od opcija je da kupac prodajnom osoblju prezentira željene parametre na osnovi kojih kreće potraga, a druga je pak da kupac samostalno odabere vozilo, te zatraži uslugu unosa za konkretan automobil. Ako ste nešto pronašli na inozemnim oglasnicima, pošaljite upit na e-mail: rabljena@autohrvatska.hr