Samo provjereni trgovci rabljenih

Provjereni trgovci jamče za svoja vozila te će vam vrlo rado izdati jednogodišnju garanciju G1 kluba, a ekipa G1 kluba izabrala je za vas provjerene prodavače rabljenih automobila. Evo što kažu

Nisu svi trgovci rabljenih automobila isti baš kao sto ni svi kupci nisu isti.Postoje vrlo ozbiljne tvrtke koje su prisutne u ovom poslu više od 10 pa i 20 godina. Od takvih trgovaca od kojih se većima nalazi na portalu G1autoklub.hr dobit ćete provjeren auto uz koji će vam vrlo rado izdati G1 produženo auto jamstvo na godinu dana

Kupnja rabljenog automobila uvijek je kupovina s određenom rizikom i dozom neizvjesnosti. Kako bi smanjili rizik i kupovinu učinili manje stresnom, na portalu možete pronaći provjerene trgovce koji će vam kupovinu rabljenog automobila učiniti ugodnijom i razbiti negativne predrasude.

Pravo na jamstvo koje će vam trgovac izdati uz auto, vrijedi godinu dana, i uključuje HAK-uslugu pomoći na cesti, koja vrijedi za cijelo vrijeme trajanja prava na jamstvo, u svakom dijelu Hrvatske pa i šire.

G1klub ima razgranatu mrežu servisnih partnera na području cijele Hrvatske te u slučaju potrebe za intervencijom na vašem vozilu, vrlo jednostavno će odgovoriti u svakoj situaciji.

Portal G1autoklub.hr poseban je po tome sto na njemu možete pronaći samo rabljene automobile bez auto dijelova, guma, rabljenih dijelova …. i samo automobile od registriranih i provjerenih trgovaca rabljenih automobila.

Aktivnosti na portalu su izuzetno jednostavne i pristupačne jer je cijeli portal izgrađen logikom uspostave što lakšeg i bržeg odnosa između kupca i prodavača.

Ukoliko želite dodatno provjeriti nekog od navedenih trgovaca ili jednostavno imati pitanje o portalu, trgovcu ili jamstvu, tu je info kontakt 0913334443, ali i web portalima www.g1autoklub.hr i www.g1klub.hr.