Renault i Dacia stigli u Kaštel Sućurac

U Kaštel Sućurcu, usklopu Poslovnog centra Split, otvoren je novi Renault i Dacia prodajno-servisni centar opremljen prema najvišim marke standardima kvalitete i funkcionalnosti.

U novom centru, Auto Hrvatska se bavi prodajom osobnih i lakih gospodarskih vozila marki Renault i Dacia, dodatne opreme, rezervnih dijelova i prodajom rabljenih vozila, te uslugama ovlaštenog servisa.

Novi prodajno-servisni centar za marke Renault i Dacia u Kaštel Sućurcu ukupne površine objekta od gotovo 2.200 m2 zatvorenog prostora opremljen je po najvišim standardima marki. Sam objekt izgrađen je na površini od preko 4.000m2, sa prostranim salonom opremljenom po posljednjem standardu marki Renault i Dacia površine 500m2, prostranom radionicom sa 8 dizalica i limarijom sa 4 radna mjesta te modernom auto lakirnicom, ručnom praonicom, hotelom za gume ukupne postoprodajne površine od gotovo 1.000m2. Servisni centar je opremljen najmodernijom servisnom opremom te uz uslugu sezonske izmjene guma, preventivnog, korektivnog i redovnog održavanja vozila pruža uslugu i geometrije kotača na jednom od najmodernijih uređaja.

U prigodnom govoru, brojnim uzvanicima se obratio izvršni direktor za osobni program Poslovne grupe Auto Hrvatska i direktor tvrtke Auto Hrvatska Automobili, gospodin Alen Vuksan-Ćusa koji je je zahvalio tvrtci Renault Nissan Hrvatska na povjerenju te naglasio kapacitet i komparativne prednosti novog Renault i Dacia prodajno-servisnog centra.

Uzvanicima se obratila i direktorica prodaje i prodajne mreže Renault Nissan Hrvatska, gospođa Gordana Bursać koja je tom prigodom izjavila kako je Renault i Dacia sada bogatija s novim koncesionarom u splitsko-dalmatinskoj županiji te zaželjela uspješnu prodaju vozila i rezervnih dijelova te puno iskorištenje servisnog kapaciteta.

Nakon što je gospođa Bursać simboličnim udarcem u gong svečano proglasila centar otvorenim, druženje se nastavilo u svečanom tonu uz prigodni domjenak obogaćen francuskom gastronomijom i ugođajem uz taktove dua Lite motive iz vokalnu izvedbu Ane Opaćak.