Rabljeni auti s jamstvom od 2 godine ili 24.000 km

S preko 11 brendova i velikim brojem vozila u ponudi, Autoto pokriva sve potrebe kupaca rabljenih vozila, kontinuirano održavajući visoke standarde sigurnosti. Svakako, uz bogatu ponudu dugačko jamstvo je nešto privlači pažnju

utoto je na hrvatskom tržištu u nekoliko godina postao jedan od vodećih prodavatelja pouzdanih i sigurnih rabljenih automobila. Pored široke ponude 11 različitih brendova koji su pregledani u 137 točaka, pa su tehnički I estetski besprijekorni odnedavno je ponuda još zanimljivija.

Isporuka vozila je – odmah!

Tvrtka Autoto pripremila je atraktivnu ponudu financiranja u kojoj kupci mogu nabaviti gospodarska vozila već od 429 kuna mjesečno, a osobna vozila već od 607 kuna mjesečno.

Sigurnost i povjerenje stječu se s vremenom pa iz tog razloga Autoto svakom kupcu omogućuje 30 dana ili 1000 km bezbrižnije vožnje kako bi se sam kupac u potpunosti uvjerio u sigurnost i kvalitetu kupljenog automobila.

Ako kupac za vrijeme prvih 30 dana uoči nedostatak na kupljenom automobilu, Autoto u potpunosti snosi trošak otklanjanja opravdanih kvarova.

Ponuda vrijedi za kupnju vozila sa zalihe. Količine su ograničene.

Sva vozila iz Autoto ponude dolaze s jamstvom u trajanju od 24 mjeseca ili 24 tisuće kilometara, a više detalja o Autoto ponudi se može pronaći na: www.autoto.hr.