Posebna ponuda e-vozila marke VW

Volkswagen nudi izuzetnu ponudu za električne modele ID.3, ID.3 PA, ID.4 i ID.5. Ovisno o modelu, popusti se kreću od osam do 19.250 eura. Uz svaki isporučeni ID. model s lagera kupcima je osiguran i Moon punjač, set zimskih guma i Top card godišnja članarina. Jedinstvena ponuda vrijedi do isteka zaliha

Volkswagen je pripremio promotivnu ponudu za električna vozila s popustom do 19.250 eura koja se odnosi isključivo na kupnju električnih vozila koja se nalaze na lageru i dostupna su za isporuku odmah. Neovisno o načinu financiranja, odobrava se popust na prodajnu cijenu nastavno navedenih novih vozila marke Volkswagen s PDV-om i to u iznosima od: 12 tisuća eura za model ID.3, osam tisuća eura za model ID.3 PA, 14.250 eura za model ID.4 Pro Performance, 19.250 eura za model ID.4 GTX, 12.750 eura za model ID.5 Pro i ID.5 Pro Performance i 15.250 eura za model ID.5 GTX.

Uz kupnju svakog ID. model u promotivnoj ponudi VW poklanja i Moon punjač, set zimskih guma i Top Card godišnju članarinu. Moguće je odabrati Moon Power Charger AC 11kW (trofazni) ili Moon Power Charger AC 7,4 kW (jednofazni) kako bi svako kućanstvo bilo u mogućnosti izabrati punjač sukladno s njihovim potrebama. Uz Moon punjač kupcima je osiguran i set zimskih guma te Top Card godišnja članarina.