BMW-ova akcija koju ne smijete propustiti

BMW-ovi modeli s lagera nude se po povoljnim cijenama. Akcija traje do kraja godine

U svim BMW-ovim salonima Tomić & Co. do kraja prosinca je – uz brojne pogodnosti te goleme uštede – dostupna i ograničena količina raznih lagerskih modela, spremnih odmah za isporuku. Osim povoljnije cijene, svaki kupac dobiva i gratis servisni paket ‘BMW Service Inclusive’ u trajanju od pet godina, odnosno za prijeđenih 100.000 kilometara.

Također, kupci dobivaju besplatno osiguranje guma u trajanju od 36 mjeseci i dodatni poklon uz kupnju. U posebnoj BMW-ovoj ponudi izdvajaju se atraktivni, tradicionalno najprodavaniji X1 u bogato opremljenoj izvedbi sDrive18d dostupan po cijeni od 269.000 kuna, kao i X4, X5 i X6 s uštedama u rasponu od 61.200 do čak 120.800 kuna.

Isto tako, model 520d xDrive sada je povoljniji čak 57.000 kuna, a izdvajamo i modele M Sport serije 4 – 420d xDrive i 420d – povoljnije za 68.500 kuna. Svaki ‘lagerski model’ nudi se uz atraktivne uvjete financiranja putem ‘BMW Financial Services’, poput financiranja 50:50 uz nula posto fiksne kamate u kunama ili eurima.

Ostali modeli financiranja obuhvaćeni su paketom ‘BMW 4 YOU’, a detaljne uvjete – kao i cjelokupnu ponudu lagerskih modela – možete provjeriti na www.bmw.hr. Ne propustite priliku i kontaktirajte Tomić & Co. salone u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli. Uz lagersku ponudu – s povoljnijim cijenama, poklonom iznenađenja te raznovrsnim paketima opreme – ovo je akcija koju ne biste trebali propustiti.