Samo danas – Paydo i Mastercard časte besplatnim parkiranjem

Potaknuti podacima najpopularnije hrvatske aplikacije za parkiranje prema kojoj građani najviše vole parkirati petkom, PayDo i Mastercard® odlučili su ovaj petak - 27. studenog - novim i postojećim korisnicima PayDo aplikacije kao i korisnicima Mastercard kartica omogućiti gotovo cjelodnevno parkiranje bez ikakvog troška

Na dan akcije uz 100% popusta bit će im dostupna kupovina do deset satnih parkirnih karata za jednu registarsku oznaku. Prvi korak je besplatno preuzimanje aplikacije PayDo na App Store-u, Google Play-u ili web stranici www.paydo.hr. Drugi korak je spremanje Mastercard kartice u aplikaciju.

Kako bi na dan akcije ostvarili pravo na preuzimanje karata uz 100% popusta, potrebno je odabrati satnu kartu i zonu za koju želite platiti parkiranje. Uz ove prethodno zadovoljene uvjete PayDo će ponuditi opciju plaćanja ‘Besplatno uz Mastercard’. Parkiranje bez ikakvog troška tako je ostvareno u svega nekoliko klikova, na potpuno siguran i provjeren način.

Aplikacija ne koristi SMS protokol, u potpunosti je besplatna i nema nikakvih dodatnih naknada, a kao jedina s nacionalnom pokrivenosti jamči dostupnost usluge na gotovo svakom koraku, zavoju i prometnoj površini. Drugim riječima, ovaj petak možete besplatno parkirati u čak 77 gradova u Hrvatskoj.

Korisnici vanuličnih parkirališta (garaže i parkirališta s barijerama) također mogu platiti parkirališne karte putem PayDo aplikacije u Cavtatu, Zračnoj luci Dubrovnik, Splitu (9 vanuličnih parkirališta), na Zagrebačkom Velesajmu i garaži u Centru Bundek te podzemnoj garaži Poljana u Šibeniku.

Za sve korisnike Mastercard kartica do kraja 2020. svakodnevno je aktivna i dodatna promotivna pogodnost: 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun koji može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja. Osim toga, dodatna novost je da za svaku kupljenu satnu parkirališnu kartu posljednji četvrtak u mjesecu Mastercard® na isti račun korisniku vraća 20% iznosa plaćene karte.