Osram filter za kabine bez virusa i bakterija

U doba u kojem živimo važno je dezinficirati ruke i prostor u kojem boravimo. Osram se svojim AirZingTM Mini uređajem pobrinuo da kabine naših automobila u kojima dosta boravimo budu lišene svih bakterija i virusa

Radi se o malenom filteru zraka kojeg možete učvrstiti na ventilacijski otvor vašeg automobila. Korištenjem Osramovog opsežnog znanja o UV zrakama u kombinaciji s fotonskom kompetencijom Osram je razvio AirZingTM Mini pročiščivač zraka za ubijanje bakterija i virusa i pročišćavanje zraka unutar kabine vozila.

Uklanja i neugodne mirise

Uz dezinfekciju zraka u automobilu AirZingTM Mini uklanja i štetne i neugodne mirise. Njegova ugradnja iznimno je laka, zbog malih dimenzija (80×50 mm) može se ugraditi gdje god vi to želite, a punite ga putem USB punjača. Filter se može prati i nema potrebe za njegovom zamijenom, a AirZing možete koristiti i svojem domu ili na radnom mjestu.

Lagan, tih i učinkovit

Osram AirZingTM Mini, kao što mu i samo ime govori, malen je i lagan, teži samo 110 g, a ima protok zraka od 6,5 m3 po satu. Učvršćuje se putem magneta i gotovo je nečujan (manje od 25 dB). Procjenjuje se da zagađen zrak izmjenjuje novim i čistim zrakom unutar prosječne kabine vozila za pola sata.