Osram – TYREinflate 830 i TYREinflate 6000

Osram je svojim kupcima ponudio dva nova modela pumpi za punjenje zračnica automobila

Uz Osramovu novu ponudu proizvoda za njegu guma vrhunske kvalitete, dobit ćete optimalnu izvedbu svojih guma, čak i u teškim uvjetima. Nedovoljno napuhana guma uzrokuje brže trošenje gaznog sloja i pregrijavanje, dok previše zraka smanjuje trakciju. U oba slučaja, šanse za ispuhivanje gume su znatno veće. Kako bi bili sigurni da je svako vaše vozilo uvijek „spremno za cestu“, Osram ima proširenu ponudu pumpi za napuhavanje guma s dvije nove vrste.

TYREinflate 830 i TYREinflate 6000

Osram TYREinflate 830 je posebno razvijen za korištenje na većim vozilima i njihovim gumama, što ga čini idealnim za automobile, karavane, kamper vozila, terenska vozila, mini buseve i kombi vozila.

Osram TYREinflate 6000 je bežični i punjivi uređaj za napuhavanje guma s litij-ion baterijom, što ga čini idealnim suputnikom za kampiranja i izlete. Digitalni uređaj za napuhavanje guma OTIR 6000 može napuhati gumu u samo dvije minute i ima posebnu postavku za ostale gumene proizvode za napuhavanje kao što su zračni kreveti, zračni madraci, lopte i drugo.

TYREinflate 830 i TYREinflate 6000 dolaze s dvije godine Osram jamstva.