OSRAM TYREinflate Connect 650

Poboljšajte svoje performanse vožnje i smanjite troškove goriva tako što ćete svoju gumu napuhati na ispravan pritisak

S OSRAM TYREinflate Connect 650 je sada moguće napraviti jednostavnu provjeru i kontrolu tlaka u gumama, pokrenite proces napuhavanja i provjeriti gubitak tlaka pomoću mobilnog uređaja. OSRAM TYREinflate Connect 650 je digitalni uređaj za napuhavanje guma kompatibilan s aplikacijom OSRAMconnect, s pozadinskim osvjetljenjem zaslon za jednostavno i točno mjerenje tlaka i napuhavanja guma, prikazuje vrijednosti tlaka u BAR, kPA i PSI.

Nakon povezivanja putem Bluetooth veze, na vašem mobilnom uređaju aplikacija može pohraniti do pet vozila i informacije o njima, te ima funkciju otkrivanja curenja. Odgovarajuće podatke o vašem vozilu, a povezane za gume, automatski se dohvaćaju ovisno o dostupnosti ili ih se može unijeti i ručno. Nadalje, OSRAM TYREinflate Connect 650 ima funkciju automatskog isključivanja čim se postigne unaprijed postavljeni tlak.

Osim toga, ima pretinac za pohranjivanje kapica ventila, 3,3 m dugačak sklopivi kabel za napajanje s utikačem i osiguračem od 12 V, fleksibilno crijevo za zrak duljine 65 cm s lako pristupačnim držačem i dodatno LED svjetlo za osvjetljenje noću ili u lošim uvjetima osvjetljenja, te veliki prekidač za uključivanje/isključivanje za dodatno ručno upravljanje. Vrijeme napuhavanja od oko tri minute dovodi vas na cestu i tamo gdje trebate biti brzo.

Također je uključen set adaptera od tri dijela (za bicikle, lopte i druge gumene proizvode) i izdržljivu torbu za pohranu. Osram daje dvije godine jamstva za ovaj proizvod.