Osram Battery Charge Pro/Battery Test Pro

Razvili profesionalci – Napravljen za profesionalce. Profesionalcima je potrebna oprema koja može izdržati zahtjevan svakodnevni rad. Zato Osram ima posebno razvijenu novu opremu za punjenje i testiranje baterija za profesionalne radionice

OSRAM BATTERYcharge PRO proizvodi su profesionalni, inteligentni punjači baterija prikladni za širok raspon baterija tipovi za 12V i 24V vozila. Idealno za korištenje kada je potrebno održavati različita vozila, pa čak i cijele flote, posebno u profesionalnim radionicama ili izložbenim prostorima. Mogu isporučiti promjenjive struje punjenja, ovisno o modelu, do maksimalno 100A.

Pogodno za olovo-kiselinske baterije kao i litijeve baterije i start/stop baterije. Individualno odabrane varijabilne stope punjenja također mogu pružiti fleksibilno sporo ili brzo punjenje kako bi se zadovoljili zahtjevi svakog korisnika. Integrirana testna funkcija dodatno omogućuje dijagnozu akumulatora i alternatora.

BATTERYtest PRO Battery Analyzer je dizajniran za intenzivnu, dugotrajnu upotrebu u radionicama i drugim profesionalnim okruženjima. Može provesti kompletan funkcionalni test baterije i električnih sustava u 12V i 24V vozilima kao što su motocikli, automobili, kombiji i kamioni. Provjerom akumulatora, alternatora, startera i uzemljenja, također pruža sveobuhvatan pregled stanja pokretača i sustava za punjenje vozila.

Rezultati mogu ispisati putem ugrađenog termalnog pisača ili prenijeti na računalo putem SD kartice. Osram daje dvogodišnje jamstvo na ove proizvode.