Osram POWERinvert PRO pretvarači

Osram POWERinvert za aplikacije od 12V i 24V nudi široki raspon profesionalnih pretvarača za teške uvjete rada za daljinsko korištenje

Osram POWERinvert PRO pretvarači uzimaju 12 V ili 24 V DC električnu energiju vozila i pretvaraju je u 230 V AC mrežno napajanje za pokretanje i rad električne opreme iz servisnih vozila. Modificirani pretvarači imaju iskrivljenu frekvenciju, što znači da će napajati manje komplicirane proizvode kao što su hladnjaci i električni alati.

Vrlo su učinkoviti, rade s 89 posto učinkovitosti pri 75 posto opterećenja i s minimalnim površinom radi smanjenja prostora za ugradnju. Potpuno zaštićen od preopterećenja, pretjerane temperature i niskog/visokog napona. Dostupan je i dodatni LCD zaslon OINVLCDM za pružanje informacija o potrošnji energije – bitno za učinkovito upravljanje energijom pri radu na daljinu.

Svi Osram POWERinvert PRO pretvarači imaju robusno ekstrudirano metalno kućište, ulazne kabele za teške uvijete i stezaljke za izravno spajanje na akumulatore vozila. Testirani su i certificirani prema relevantnim EMC i LVD direktivama. Osram daje dvije godine jamstva na ove proizvode.