Osram Batterystart 260 i Batterystart 360

Osram litijski starter s brzim punjenjem postavljaju novi standard u tehnologiji pokretanja baterija

U usporedbi s konvencionalnim teškim, glomaznim olovo-kiselina starterima, Osram akumulatorski starteri iskorištavanjem snage litija su kompaktni, lagani i jednostavni za korištenje. Služe i kao prijenosno dodatno napajanje za brzo punjenje mobilnih i elektronički uređaja u pokretu. Kompaktan dizajn omogućuje spremanje u vaš pretinac za rukavice, bez kompromitiranje snage.

Pokrenite svoje vozilo za približno 60 sekundi i ponovno napunite BATTERYstart 260 BATTERYstart 360 i druge mobilne uređajima, zahvaljujući brzom punjenju i funkcijom ponovnog brzog punjenjau tren oka. BATTERYstart 260 je dizajniran za brzo pokretanje vozila od 12 V s zapreminom do četirilitrenih benzinskih i do dvolitrenih dizel motora i ima snažnu litijsku bateriju od 9000 mAh. BATTERYstart 360 dizajniran je za pomoćno pokretanje vozila od 12 V s zapreminom do šestlitrenih benzinskih i do trolitrenih dizel motora i ima snažnu litijsku bateriju od 13000 mAh.

Oba uređaja imaju sigurnosne stezaljke, zaštitu od obrnutog polariteta, zaštitu od kratkog spoja i zaštitu od prenapona. Sa masom od samo 720 g, odnosno 840 g, starteri su jednostavni za rukovanje i rad. Kompaktna veličina dobro odgovara pretincu za rukavice i priložena torba za pohranu služi za zaštitu BATTERYstartera i za praktično skladištenje. Integrirano LED svjetlo se može koristiti za osvjetljavanje prostora motora u uvjetima lošeg osvjetljenja ili noću. Osram daje dvije godine jamstva na ovaj proizvod.