Osram LEDriving Value Series VX

Značajno predviđanje događaja na mračnim seoskim cestama, šumskim stazama, izvan utabanih staza, izvan ceste i na cesti - to se može postići s Osram LEDriving Value serija VX portfeljem svjetala za vožnju

Svjetla za vožnju kombiniraju pristupačnost s iznimnim performansama, kvalitetom i funkcionalnošću, pružajući korisnicima impresivno osvjetljenje na cesti i izvan nje. Čak i pri slabom svjetlu i smanjenoj vidljivosti zbog vanjskim utjecajima okoline, svjetla za vožnju sa do 6000 Kelvina mogu pružiti uvjete slične dnevnom svjetlu. Snaga svjetala sa do 13700 lumena osvjetljenja s najvećom optičkom učinkovitošću i homogenom distribucijom svjetla. Svjetala za cestovnu vožnju dolaze u dvije različite varijante: svjetlosna traka s jednim redom za kompaktan i elegantan izgled i svjetlosna traka s dva reda za robusniji dizajn.

Svestrano primjenjivi, odupiru se brojnim utjecajima okoline, a zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima poput aluminijskog kućišta i stabilne polikarbonatne leće, posebno su lagana, a u isto vrijeme robusna i otporna. Svjetla za vožnju su testirana i potvrđena sa klasama IP zaštite IP6K8 i IP6K9K u našem DIN certificiranom laboratoriju za simulaciju okoliša za ekstremne vanjske utjecaje u pogledu vode, prašine, udaraca, topline, hladnoće i stalnih vibracija. Bilo na cesti ili izvan nje, serija Value djelotvoran je i učinkovit dodatak vašem vozilu. Mogu se priključiti na automobile, kamione, poljoprivredne strojeve, gospodarska vozila, građevinska vozila, karavane, terenska vozila i quadove1). Osram  daje 2-godišnje jamstvo na ove proizvode.