Osram TYREinflate 2000 – Kompaktna pumpa za gume

Osram TYREinflate 2000 je punjiva pumpa za gume s digitalnim pozadinskim osvjetljenjem za lakše i preciznije mjerenje tlaka i napuhavanje guma koje prikazuje vrijednosti tlaka u BAR, kPA i PSI

Pumpa ima unutarnju memoriju i zahvaljujući funkciji memorije moguće je programirati i pohraniti tlakove za do četiri različite vrijednosti za različite gume. Također je opremljen funkcijom automatskog zaustavljanja: automatski se zaustavlja kada je ispravno i postignut je unaprijed postavljeni tlak. Putem priloženog USB kabela može se puniti i za napajanje nije potrebna utičnica od 12 V, tako da ova pumpa nije samo za napuhavanje automobilskih guma, već se može koristiti i za napuhavanje guma za bicikle, skutere i motocikle.

Lagan i kompaktan dizajn Osram TYREinflate 2000 čini ga idealnim za korištenje u pokretu i može se nositi gotovo bilo gdje. Uz priloženu vrećicu za pohranu, jednostavno pospremite u pretinac za rukavice automobila, torbe ili ruksaka. Nosač za montažu i odlaganje na biciklu je uključen. Zahvaljujući funkciji powerbank također se može koristiti kao punjač za elektroničke uređaje kao što su npr. mobilni telefon. Osim toga, funkcija integrirane svjetiljke može osigurati osvjetljenje noću ili u uvjetima lošeg osvjetljenja. Također je uključen set adaptera od dva dijela koji se može koristiti kao priključak za bicikle, lopte i druge gumenjake s Presta ventilom. Osram TYREinflate 2000 dolazi s dvije godine jamstva.