Osram predstavio proširenu obitelj LEDriving serije svjetala

Nova proširena obitelj LEDriving Value Series VX radnih svjetala, postiže impresivno osvjetljenje na tamnim poljima, šumskim stazama, izvan utabanih staza, te u off-road vožnji

Radna svjetla kombiniraju pristupačnost s iznimnim performansama, kvalitetom i funkcionalnošću, pružajući korisnicima impresivnu vidljivost na radnim mjestima izvan cesta. Dizajniran da zadovolji različite potrebe svakoga radna svjetla dostupna su u različitim oblicima, uključujući Cube, Round i Lightbar i impresioniraju svjetlosnim tokom od 550 lm do 3000 lm, značajno povećavajući sigurnost na radu za vas i druge. Čak i pri slabom svjetlu i smanjenoj vidljivosti, radna svjetla sa do 6000 Kelvina može pružiti uvjete slične dnevnom svjetlu. Svestrano primjenjiv, odolijeva brojnim utjecajima okoline. Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima kao što su aluminijsko kućište i stabilna polikarbonatna leća, posebno je lagan i istodobno robustan i otporan.

Radna svjetla LEDriving Value Series VX ispitana su i potvrđena s IP-klasom zaštite IP6K8 & IP6K9K u DIN certificiranom laboratoriju za simulaciju okoliša za ekstremne vanjske utjecaje u vezi s vodom, prašinom, udarcima, toplinom, hladnoćom i stalnim vibracijama. Serija Value je efikasan i učinkovit dodatak vašem vozilu. Mogu se priključiti na kamione, poljoprivrede strojeve, gospodarska vozila, građevinska vozila i terenska vozila. Osram nudi dvije godine jamstva na ove proizvode.