Osvjetlite svoje putove sa specijalnim Osram montažnim svjetlima

Osram je predstavio novu LEDriving Functional Series FX GEN 2 generaciju svjetala za cestovnu upotrebu sa povećanom svjetlinom za blisko i daleko osvjetljenje

Osobito kada se vozi ruralnim i zemljanim cestama, veća vidljivost može igrati ključnu ulogu u osiguravanju sigurnosti. LEDriving portfelj funkcionalnih svjetala za cestovnu vožnju serije FX Gen 2 pruža dodatno osvjetljenje dalekog polja na tamnim cestama. Čak i uvjetima slabe vidljivosti ili u sumrak, LED diode visokih performansi postižu osvjetljenje do 635 metara udaljenosti i dnevne uvjete osvjetljenja s bojom temperatura 6000 Kelvina. FX svjetla za vožnju impresioniraju svojim posebnim dizajnom reflektora i osiguravaju ne samo moderan i privlačan izgled, već i smanjuju odsjaj za veću vidljivost na cesti. Mogu se koristiti i kao dodatna LED duga svjetla i kao snažno radno svjetlo. Svjetlo je u potpunosti usklađeno s ECE-om u obje verzije i stoga je prikladno za korištenje na cestama. Osim toga, Osram je razvio posebno dizajnirani komplet za montažu, kompatibilan sa svim svjetlima za vožnju funkcionalne serije FX Gen 2 za pojedinačnu montažu.

Svestrano primjenjiv, odolijeva brojnim utjecajima okoline, a zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima kao što su aluminijsko kućište i stabilna polikarbonatna leća, koja je posebno lagana, a u isto vrijeme robusna i otporna. Potpuna zaštita polariteta sprječava oštećenja od prekomjernog napona i pridonosi duljem vijeku trajanja. Funkcionalna serija FX testirana je i potvrđena s IP zaštitnim klasama IP6K8 & IP6K9K u DIN certificiranom laboratoriju za simulaciju okoliša za ekstremne vanjske utjecaje u pogledu vode, prašine, udarca, topline, hladnoće i stalnih vibracija. Njegova varijabilnost daje seriji FX fleksibilan raspon upotrebe za vozila sa naponom 12 i 24 V. Mogu se pričvrstiti na automobile, kamione, poljoprivredne strojeve, gospodarska vozila, građevinska vozila, karavane, terenska vozila i quadove. Osram daje petogodišnje jamstvo na ove proizvode.