Nova izvršna direktorica Totala za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju

Nova izvršna direktorica najavljuje dublje investicije na tržištu regije, uz nastavak intenzivnog angažmana kompanije kada su u pitanju projekti iz oblasti društvene odgovornosti

Na svečanosti održanoj danas u rezidenciji Francuske ambasade, uz prisustvo Njegove ekselencije, g. Frederika Mondolonija, ambasadora Francuske u Srbiji, potpredsjednik tvrtke Total za jugoistočnu Europu, Pierre Duhot, predstavio je Priscilu Dubocage, novu izvršnu direktoricu Totala za tržišta Srbije, Slovenije i Hrvatske. Gospođa Dubocage će službeno preuzeti obaveze izvršnog direktora od 1. srpnja 2019. i tako naslijediti dosadašnju izvršnu direktoricu, Almilu Acan Kahvecioglu, koja je postavljena na drugu poziciju unutar Total grupe.

Uz veliko iskustvo unutar korporacije nova direktorica će produbiti i intenzivirati osvješteno djelovanje tvrtke Total u našoj regiji

Priscilia Dubocage u Total HUB Balkans stiže iz Keniji gdje je također radila u Totalu na poziciji mrežnog menadžera. Uspješno je vodila mrežu od 200 benzinskih postaja dok je prije toga bila na poziciji regionalnog menadžera prodaje u Francuskoj. Gospođa Dubocage posjeduje magisterij na polju sagorijevanja, zagađenja i rizika po životnu sredinu.

Vodstvo Total HUB Balkans na ugodnom druženju s novinarima i partnerima u rezidenciji Francuske ambasade u Beogradu

Tijekom obraćanja novinarima i partnerima u Francuskoj ambasadi, Almila Acan Kahvecioglu zahvalila se kolegama u Total HUB Balkans na njihovom vrijednom doprinosu u proteklih 5 godina. „Zajedno smo implementirali više projekata koji su omogućili Totalu da osnaži svoju poziciju u regiji, a tu je primjerice i Rubia konvoj namijenjen profesionalnim vozačima s kojim smo posjetili Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju te Bosnu i Hercegovinu. Također smo investirali i u društveno odgovorne projekte kao što je akcija Na putu za sigurnost djece u saobraćaju.”

Pierre Duhot, potpredsjednik Totala za Jugoistočnu Europu