Posebna ponuda za Lexus RX

Lexus RX koji je u protekla dva desetljeća postao najprodavaniji model marke Lexus, trenutno se nalazi na posebnoj ponudi po cijeni od 91.098 eura

Nakon prvog plasiranja na tržište 1998. godine model RX postao je prvi luksuzni SUV na svijetu i otvorio posve novi segment automobila sa stilskim značajkama, ubrzanjem, razinom upravljivosti i tišinom dostojnom luksuznog automobila. U protekla dva desetljeća postao je najprodavaniji model marke Lexus, s više od 3,5 milijuna primjeraka prodanih širom svijeta od kojih je više od 300 tisuća prodanih u Europi.

Model RX Hybrid 350h (E-CVT Executive) može se pronaći na posebnoj ponudi uz akcijsku cijenu od 91.098 eura, isključivo uz Lexus financiranje. Dodatna oprema ovog modela sadrži: Paket sustava za aktivnu sigurnost Lexus Safety Sense 3, BSM sustav za nadzor mrtvog kuta s funkcijom SEA, parkirne senzore sprijeda i straga, PVM (Panoramic View Monitor) – sustav četiri kamere koje omogućuju prikaz područja oko vozila pod 360 stupnjeva, EDSS sustav automatskog zaustavljanja vozila u slučaju nužde, head up displej, prednja sjedala elektronički podesiva u osam smjerova s memorijskom funkcijom na strani vozača, automatsko pomicanje vozačkog sjedala za lakši ulazak i izlazak iz vozila te 21 inčne aluminijske naplatke.