Ključ novog Minija u ruke za trećinu cijene i bez kamate

Legendarna Mini vozila u novoj ponudi dostupna su i bez kamata uz model otplate 1/3. Kupcima je tako omogućeno plaćanje trećine vrijednosti odmah, trećine za 12 mjeseci i trećine za 24 mjeseca.

Ponudom su obuhvaćena četiri bogato opremljena modela u Race Edition izdanju. Među njima su Mini Cooper 3 vrata i 5 vrata, Mini Cooper S Cabrio i Mini Countryman Cooper D. Posebna ponuda se odnosi na vozila isporučena do 30. lipnja 2019. Kupcima su dostupni i ostali posebni uvjeti financiranja putem ‘Mini Financial Services’. Među njima je i financiranje po modelu 50:50 uz nula posto kamata: 50 posto novog Minija se plaća se odmah, a preostalih 50 posto za godinu dana i to uz nula kamata.

Mini-Countryman dostupan je u izdanju Race Edition

Također, tu su i mjesečne otplate uz snižene kamatne stope od 1,95 posto (rok otplate 36 – 48 mjeseci) i 2,65 posto (rok otplate 60 – 72 mjeseci). Svestrani britanski automobil bezvremenskog dizajna i jedinstvene osobnosti dostupniji je nego ikada prije. Posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te na vrijeme rezervirajte probnu vožnju svojeg omiljenog Minija.
Više informacija na www.mini.com.hr/MINI_RaceEdition

Mini Cooper S Cabrio jedan je od najatraktivnijih malih kabrioleta na tržištu